در قالب شانزدهمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر»: بازدید دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ از مواریث تاریخی، تمدنی و هنری استان زنجان

دانشجویان رشته نقاشی دانشگاه علم و فرهنگ در قالب شانزدهمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر»، از مواریث تاریخی، تمدنی و هنری استان زنجان با راهنمایی دکتر علی‌اصغر میرزایی مهر، مدير گروه نقاشی ۲۴ آذرماه بازدید کردند.

دانشجویان در این اردو از موزه باستان‌شناسی پیر احمد زهرنوش شهرستان ابهر، گنبد سلطانیه، مسجد سجاس و محوطه تاریخی داش‌کسن بازدید کردند و با روند تغییرات این اماکن از منظر تاریخی و هنری و پیشینه این استان در ادوار مختلف آشنا شدند.
گفتنی است،« طرح ملی ایران مرز پرگهر »با هدف تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار «ما می‌توانیم» هرساله ویژه دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی سراسر کشور به منظور آشنایی آن‌ها با مواریث فرهنگی، تمدنی و طبیعی، پروژه‌های ملی و توانمندی‌های صنعتی، اقتصادی، علمی، آموزشی و زیربنایی کشور برگزارمی شود و دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ در اجرای این طرح مشارکت جدی دارند.